SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring

SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring is een Kinderopvangbureau gelegen aan Constantijn Huygenslaan 1 in Muiden.

Kindcentrum Muiderkring is een plek in De Krijgsman in Muiden waar kinderen van 0 tot 12 jaar onderwijs, opvang en ontspanning kunnen vinden. Het kindcentrum is ontwikkeld in samenwerking met scholen en de gemeente en biedt een breed scala aan activiteiten op het gebied van onderwijs, kunst, cultuur, natuur, techniek en sport. Het kinderdagverblijf Muiderkring is speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar en biedt verschillende groepen met vaste pedagogisch medewerkers. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen terecht bij BSO Muiderkring. Meer informatie is te vinden in het pedagogisch beleid en het GGD inspectierapport. Aanmelden kan vrijblijvend via het contactadres.

Meer informatie over SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring in Muiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Muiden? Bij SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring is een Kinderopvang gelegen aan Constantijn Huygenslaan 1 in Muiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Muiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring in Muiden

Wil je weten wat SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring te bieden heeft? Bekijk dan de website van SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. SKBNM kinderdagverblijf Muiderkring

Bezoekers bekeken ook