Partou Waterloolaan 1A

Partou Waterloolaan 1A is een Kinderopvang gelegen aan Waterloolaan 1A in Driehuis.

Deze tekst gaat over buitenschoolse opvang (bso) bij Waterloolaan 1A in Driehuis. De bso is gevestigd in de ruimte van een hockeyclub en biedt verschillende sportactiviteiten aan, zowel buiten op het kunstgrasveld als binnen. Kinderen worden lopend opgehaald van de Jan Campertschool en De Toermalijn. De bso is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf de sluitingstijd van school tot 18.30 uur, en op woensdag en vrijdag kunnen kinderen terecht bij Partou Driehuizerkerkweg. In de vakanties en op studiedagen is de bso de hele dag open van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren in de buurt is gratis. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken om te zien hoe de naschoolse opvang beoordeeld is. Daarnaast kunnen ouders het pedagogisch beleid van de bso lezen om meer te weten te komen over onder andere activiteiten en vervoer van school naar de bso. Er is een rekentool beschikbaar om de netto kosten voor kinderopvang te berekenen. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen.

Meer informatie over Partou Waterloolaan 1A in Driehuis

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Driehuis? Bij Partou Waterloolaan 1A kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Waterloolaan 1A geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Waterloolaan 1A is een Kinderopvang gelegen aan Waterloolaan 1A in Driehuis. Ideaal dus als je in de omgeving van Driehuis je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Waterloolaan 1A in Driehuis

Wil je weten wat Partou Waterloolaan 1A te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Waterloolaan 1A of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Waterloolaan 1A? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Waterloolaan 1A het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Waterloolaan 1A

Bezoekers bekeken ook