Partou Villa Parijsch

Partou Villa Parijsch is een Kinderdagopvang gelegen aan Prijsseweg 8 in Culemborg.

Dit artikel gaat over kinderdagverblijf Villa Parijsch in Culemborg. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Prijsseweg en biedt opvang voor kinderen van baby tot tiener. Het pand wordt gedeeld met de buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.15 uur tot 18.15 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente rapport van de GGD bekijken en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf lezen. Daarnaast kunnen ze de netto kosten van de kinderopvang berekenen. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Smallsteps B.V. en ouders kunnen hun kind aanmelden voor een rondleiding of inschrijven.

Meer informatie over Partou Villa Parijsch in Culemborg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Culemborg? Bij Partou Villa Parijsch kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Villa Parijsch geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Villa Parijsch is een Kinderopvang gelegen aan Prijsseweg 8 in Culemborg. Ideaal dus als je in de omgeving van Culemborg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Villa Parijsch in Culemborg

Wil je weten wat Partou Villa Parijsch te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Villa Parijsch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa Parijsch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa Parijsch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Villa Parijsch

Bezoekers bekeken ook