Ons Marieke Kinderopvang

Ons Marieke Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Staartsestraat 6 in Huijbergen.

Ons Marieke Kinderopvang is een kleinschalig en flexibel kindercentrum voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO) in Huijbergen. De dagopvang en peuteropvang worden verzorgd op de Staartsestraat 6. De BSO bevindt zich in De SOOS aan de Boomstraat 5a. Op locatie Staartsestraat 6 is er ook combinatieopvang mogelijk, evenals overblijven op school of lunchen in het kindercentrum. Ons Marieke biedt ook aansluiting op activiteiten van lokale verenigingen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 6.45 uur tot 18.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beja via telefoonnummer 0164-646230 of e-mailadres info@onsmarieke.nl.

Meer informatie over Ons Marieke Kinderopvang in Huijbergen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Huijbergen? Bij Ons Marieke Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ons Marieke Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ons Marieke Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Staartsestraat 6 in Huijbergen. Ideaal dus als je in de omgeving van Huijbergen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ons Marieke Kinderopvang in Huijbergen

Wil je weten wat Ons Marieke Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ons Marieke Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ons Marieke Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ons Marieke Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ons Marieke Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook