Le Garage Kinderopvang

Le Garage Kinderopvang is een Kinderopvangbureau gelegen aan Ravelstraat 10 in Bergen op Zoom.

Kindercentrum Le Garage biedt kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar die naar de basisschool gaan. De dagopvang heeft horizontale groepen waar kinderen van vergelijkbare leeftijd de hele dag met elkaar spelen. Er zijn ook verticale groepen waarin kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen. Er is een bijzondere kinderopvang genaamd "De Limoezine" waar de omgeving is omgetoverd in een fraaie huiskamer. Naast de dagopvang is er ook buitenschoolse opvang waar kinderen voor en na schooltijd kunnen spelen en andere activiteiten kunnen doen. Tijdens schoolvakanties is de buitenschoolse opvang de hele dag open. Het voordeel van de buitenschoolse opvang is dat kinderen in een andere omgeving zijn en kunnen spelen met materialen en kinderen van andere scholen.

Meer informatie over Le Garage Kinderopvang in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij Le Garage Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Le Garage Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Le Garage Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Ravelstraat 10 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Le Garage Kinderopvang in Bergen op Zoom

Wil je weten wat Le Garage Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Le Garage Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Garage Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Garage Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Le Garage Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook