Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz

Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz is een Kinderopvang gelegen aan Smidsstraat 8 in Sneek.

Kinderdagverblijf Stipkidz is gevestigd aan de rand van industrieterrein de Hemmen in Sneek. Het kinderdagverblijf heeft veel ruimte, zowel binnen als buiten, met een ruim speelterrein met uitzicht op een weiland. Hoewel de buitenkant van het pand er strak en zakelijk uitziet, heerst er binnen een warme en knusse sfeer. Stipkidz is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het kinderdagverblijf heeft vaste gezichten op de groep, aparte opvangruimtes en biedt kleinschalige opvang. De mede-eigenaressen Anita en Charlotte hebben passie voor het werken met kinderen en willen bijdragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast werken er nog andere enthousiaste teamleden, zoals Albertha, Sjoukje, Magriet en Tibbe, die allemaal streven naar een veilige en gezellige omgeving voor de kinderen. Stipkidz biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en ouders kunnen contact opnemen voor vragen of een vrijblijvend bezoek.

Meer informatie over Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz in Sneek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sneek? Bij Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz is een Kinderopvang gelegen aan Smidsstraat 8 in Sneek. Ideaal dus als je in de omgeving van Sneek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz in Sneek

Wil je weten wat Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kleinschalig kinderdagverblijf Stipkidz

Bezoekers bekeken ook