Kinderopvang Villa Vrolijk

Kinderopvang Villa Vrolijk is een Kinderopvang gelegen aan Spanjaardspad 86 b in Schoonebeek.

Kinderopvang Villa Vrolijk in Schoonebeek is een kleinschalig kinderdagverblijf dat dit jaar zijn 10-jarig bestaan viert. De oprichters, Jolande Tuinier-Drenth en Penny van Oenen, hebben meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang en streven ernaar om elke dag bij te leren. Naast de verplichte diploma's, trainingen en bijeenkomsten proberen ze ook extra kennis toe te voegen aan hun groepen, zoals babymassage en creatieve trainingen. Ze proberen elk jaar iets nieuws toe te voegen. Op de website van Kinderopvang Villa Vrolijk is meer informatie te vinden over hun agenda, kleinschaligheid, buitenspelen, kwaliteit, nieuws, menu en adres. Ook zijn ze actief op sociale media en hebben ze een locatie in Schoonebeek.

Meer informatie over Kinderopvang Villa Vrolijk in Schoonebeek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schoonebeek? Bij Kinderopvang Villa Vrolijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Villa Vrolijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Villa Vrolijk is een Kinderopvang gelegen aan Spanjaardspad 86 b in Schoonebeek. Ideaal dus als je in de omgeving van Schoonebeek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Villa Vrolijk in Schoonebeek

Wil je weten wat Kinderopvang Villa Vrolijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Villa Vrolijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Villa Vrolijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Villa Vrolijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Villa Vrolijk

Bezoekers bekeken ook