Kinderopvang Kamelosaurus

Kinderopvang Kamelosaurus is een Kinderopvang gelegen aan Kapelstraat 24 in Baarle-Nassau.

Kinderopvang Baarle Nassau - Hertog, genaamd Kamelosaurus, biedt kleinschalige, persoonlijke en betaalbare kinderopvang aan kinderen van 0 t/m 3 jaar. De kinderopvang voldoet aan alle landelijk gestelde veiligheidseisen en is gevestigd in een in 2021 verbouwd en kindvriendelijk ingericht huis in Baarle Nassau. Bij Kamelosaurus is er flexibiliteit in de openingstijden, waarbij er ook de mogelijkheid is om mee te eten met ontbijt, lunch en/of avondmaaltijd. Daarnaast is er een ruime tuin van 60 vierkante meter en een speelkamer van 40 vierkante meter, beide vernieuwd in 2021. De gastouder heeft meer dan 15 jaar ervaring in de kinderopvang en stimuleert kinderen om de wereld te ontdekken. Er is Whats app contact tussen de gastouder en de ouders en er kan gekozen worden uit 2 gastouderbureau's. Daarnaast biedt Kamelosaurus 2 dagdelen wennen gratis aan. Voor een virtuele rondleiding kan een video bekeken worden op de website, en als men de sfeer wil komen proeven kan er contact opgenomen worden via e-mail of telefonisch.

Meer informatie over Kinderopvang Kamelosaurus in Baarle-Nassau

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Baarle-Nassau? Bij Kinderopvang Kamelosaurus kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Kamelosaurus geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Kamelosaurus is een Kinderopvang gelegen aan Kapelstraat 24 in Baarle-Nassau. Ideaal dus als je in de omgeving van Baarle-Nassau je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Kamelosaurus in Baarle-Nassau

Wil je weten wat Kinderopvang Kamelosaurus te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Kamelosaurus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Kamelosaurus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Kamelosaurus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Kamelosaurus

Bezoekers bekeken ook