Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Trasmolenlaan 4 in Woerden.

Kinderdagverblijf Kleine Woerd is gelegen op het bedrijventerrein Middelland in Woerden. Het biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar in verschillende groepen, zoals de babygroep, peutergroep en verticale groep. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode en biedt dagelijks activiteiten aan die afgestemd zijn op het ontwikkelingsniveau van het kind. Er is ook een ruime buitenruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de afdeling Planning. Daarnaast worden er nog andere onderwerpen genoemd, zoals online inschrijven, tarieven, veelgestelde vragen, en het pedagogisch beleid en werkplan.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) in Woerden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Woerden? Bij Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Trasmolenlaan 4 in Woerden. Ideaal dus als je in de omgeving van Woerden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) in Woerden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kleine Woerd (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook