Partou Thorbeckelaan 6

Partou Thorbeckelaan 6 is een Kinderdagopvang gelegen aan Thorbeckelaan 6 in Gouda.

Dit is een samenvatting van de belangrijke feiten in de tekst: Op de Thorbeckelaan in Gouda bevindt zich een kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer. Het kinderdagverblijf heeft een eigen bibliotheek, natuurtuin en kinderkeuken. Er zijn 7 groepen en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis op het eigen parkeerterrein en het kinderdagverblijf ligt op loopafstand van station Gouda. Er is een GGD-rapport beschikbaar en het pedagogisch beleid is te lezen. De tarieven voor kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van een rekentool. De locatie valt onder Partou B.V. en inschrijving is mogelijk. De dagindeling van het kinderdagverblijf omvat onder andere bewegen, muziek maken, buiten spelen en communicatie met ouders via een app. Er zijn positieve reacties van ouders te vinden en er is een rekentool beschikbaar om de netto kosten van kinderopvang te berekenen.

Meer informatie over Partou Thorbeckelaan 6 in Gouda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gouda? Bij Partou Thorbeckelaan 6 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Thorbeckelaan 6 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Thorbeckelaan 6 is een Kinderopvang gelegen aan Thorbeckelaan 6 in Gouda. Ideaal dus als je in de omgeving van Gouda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Thorbeckelaan 6 in Gouda

Wil je weten wat Partou Thorbeckelaan 6 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Thorbeckelaan 6 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Thorbeckelaan 6? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Thorbeckelaan 6 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Thorbeckelaan 6

Bezoekers bekeken ook