Kinderdagverblijf ZOET

Kinderdagverblijf ZOET is een Kinderopvang gelegen aan Raadhuisplein 1C in Voerendaal.

Kinderdagverblijf ZOET is een kleinschalige kinderopvang die een huiselijke sfeer biedt voor kinderen. Ze werken met een vast team en bieden groepsactiviteiten aan die zowel leuk als leerzaam zijn. De groepsruimte is ruim en licht, met materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van de kinderen. Er is ook een leeshoek, een hoekbank om samen te eten en te spelen, en een speciale ruimte voor de allerkleinsten. Op de website zijn foto's te vinden en handige links naar het inspectierapport, het pedagogisch beleidsplan en de toeslagberekening. Het privacybeleid is ook beschikbaar en er is een mogelijkheid om het kinderdagverblijf te volgen op Facebook. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf ZOET in Voerendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voerendaal? Bij Kinderdagverblijf ZOET kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf ZOET geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf ZOET is een Kinderopvang gelegen aan Raadhuisplein 1C in Voerendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Voerendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf ZOET in Voerendaal

Wil je weten wat Kinderdagverblijf ZOET te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf ZOET of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf ZOET? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf ZOET het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ZOET

Bezoekers bekeken ook