Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW)

Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Podium 25 in Middelburg.

Zeppelin is een kinderdagverblijf gelegen aan de rand van Middelburg. Het is gevestigd op het ZEP-terrein en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het kinderdagverblijf bestaat uit vier groepen waar kinderen dagelijks van alles kunnen ontdekken en beleven. Het gebouw heeft vier ruime lokalen met een raam ertussen, zodat de kinderen elkaar kunnen zien en het spel 'Kiekeboe' kunnen spelen. Buiten is er een natuurlijk ingericht speelplein waar verstoppertje gespeeld kan worden en er zijn verschillende speelhoeken zoals een huishoek, bouwhoek en leeshoek. Het kinderdagverblijf biedt ook de mogelijkheid tot het maken van een rondleiding om een goede indruk te krijgen. Voor praktische informatie zoals contactgegevens, openingstijden en GGD-rapportage kunnen geïnteresseerden terecht op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Podium 25 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Zeppelin (KOW)

Bezoekers bekeken ook