Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch

Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch is een Kinderdagopvang gelegen aan Zilverahorn 29 in s-Hertogenbosch.

KDV Pippi is een kleinschalige kinderopvang in Den Bosch, gevestigd in de wijk Maaspoort. Ze bieden zowel kinderopvang als BSO aan en werken met ervaren pedagogische medewerkers. Het kinderdagverblijf is ingericht op het niveau en de interesses van de kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden gedurende de dag, zoals knutselen en spelen. Het kinderdagverblijf werkt met vaste groepen en streeft ernaar elk kind als uniek individu te benaderen. Ze zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Het kinderdagverblijf heeft ruime openingstijden en biedt ook opvang op zaterdag aan. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een rondleiding of om vragen te stellen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch in s-Hertogenbosch

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Hertogenbosch? Bij Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch is een Kinderopvang gelegen aan Zilverahorn 29 in s-Hertogenbosch. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Hertogenbosch je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch in s-Hertogenbosch

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pippi Den Bosch

Bezoekers bekeken ook