Kdv de Puzzelstukjes

Kdv de Puzzelstukjes is een Kinderdagopvang gelegen aan Winterdijk 6a in Gouda.

KDV de Puzzelstukjes is een kinderdagverblijf in Gouda dat kinderen opvangt in een veilige omgeving met aandacht voor ieder kind. Er wordt veel aandacht besteed aan een goed pedagogisch klimaat, waarin vertrouwen en geborgenheid centraal staan. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf voorschoolse educatie aan in de peutergroep de Sprinkhanen. Dit programma is gericht op het stimuleren van kinderen in hun ontwikkeling. Verder zijn er geen specifieke kalenderdata of informatie gevonden in de tekst.

Meer informatie over Kdv de Puzzelstukjes in Gouda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gouda? Bij Kdv de Puzzelstukjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kdv de Puzzelstukjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kdv de Puzzelstukjes is een Kinderopvang gelegen aan Winterdijk 6a in Gouda. Ideaal dus als je in de omgeving van Gouda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kdv de Puzzelstukjes in Gouda

Wil je weten wat Kdv de Puzzelstukjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kdv de Puzzelstukjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kdv de Puzzelstukjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kdv de Puzzelstukjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kdv de Puzzelstukjes

Bezoekers bekeken ook