Kinderdagverblijf Ons Stalleke

Kinderdagverblijf Ons Stalleke is een Kinderopvang gelegen aan Goorweg 1A in Riel.

Kinderdagverblijf Ons Stalleke is een kleinschalig kinderdagverblijf gevestigd in Riel, in een oude stal. Het biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in een verticale groep. Er is plaats voor 14 kinderen per dag en de opvang vindt plaats in een gezellige en huiselijke sfeer. De dag verloopt volgens een vaste dagindeling, wat zorgt voor voorspelbaarheid en veiligheid voor de kinderen. Vanuit de binnenruimte is er uitzicht op de buitenspeelplaats en de paardenweide. Het kinderdagverblijf heeft een team van zeven medewerkers. Er worden verschillende tarieven aangeboden, afhankelijk van de duur van de opvang. Het kinderdagverblijf volgt de algemene voorwaarden en is in het bezit van een GGD-rapport.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ons Stalleke in Riel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Riel? Bij Kinderdagverblijf Ons Stalleke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Ons Stalleke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Ons Stalleke is een Kinderopvang gelegen aan Goorweg 1A in Riel. Ideaal dus als je in de omgeving van Riel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Ons Stalleke in Riel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Ons Stalleke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Ons Stalleke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Ons Stalleke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Ons Stalleke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Ons Stalleke

Bezoekers bekeken ook