Kinderdagverblijf Leijpark

Kinderdagverblijf Leijpark is een Kinderopvang gelegen aan Professor van Buchemlaan 10 in Tilburg.

Kinderdagverblijf Leijpark in Tilburg wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,6. Het kinderdagverblijf ligt naast het ETZ Elisabeth Ziekenhuis en is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen. Ze bieden een veilige omgeving waar kinderen kunnen ontdekken en groeien. Buiten spelen is erg belangrijk en daarom gaan ze graag elke dag naar buiten. Ze hebben zowel voor baby's als peuters fijne plekjes ingericht. Kinderen kunnen zich verwonderen over de wereld om hen heen, bijvoorbeeld door het broeden van eieren en het zien veranderen van rupsen in vlinders. Er wordt gezamenlijk gegeten en gekookt, waarbij gezonde voeding wordt gestimuleerd. Bij Sterre Kinderopvang staat de ontwikkeling van het kind voorop en ze communiceren via een speciale app met ouders over de kinderen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Leijpark in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf Leijpark kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Leijpark geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Leijpark is een Kinderopvang gelegen aan Professor van Buchemlaan 10 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Leijpark in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Leijpark te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Leijpark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Leijpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Leijpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Leijpark

Bezoekers bekeken ook