Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co)

Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Ouderkerkerlaan 24 in Diemen.

Kinderdagverblijf Het Atelier is gevestigd in OBS Atelier en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De ruimte is licht en vrolijk ingericht en heeft uitzicht op het speelplein van de school. Er is een slaapkamer aanwezig voor de kinderen om te rusten. Daarnaast is er een gymzaal waar de kinderen kunnen spelen en een afgeschermd buitenspeelterrein. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode en organiseert dagelijks activiteiten voor oudere kinderen. Daarnaast worden er ook andere onderwerpen genoemd, zoals online inschrijven, tarieven, het pedagogisch beleid en contactinformatie. Het Atelier zal in de toekomst verhuizen naar een nieuwe locatie in Holland Park.

Meer informatie over Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) in Diemen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Diemen? Bij Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Ouderkerkerlaan 24 in Diemen. Ideaal dus als je in de omgeving van Diemen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) in Diemen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf het Atelier (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook