De Kikkerheuvel

De Kikkerheuvel is een Kinderopvang gelegen aan Helena Kuipers-Rietbergstraat 22 in Alkmaar.

De Kikkerheuvel is een gastouderopvang die kleinschalige opvang biedt in een huiselijke omgeving. In tegenstelling tot een kinderdagverblijf is er meer individuele aandacht voor elk kind, omdat er altijd één vast gezicht aanwezig is dat door de ouders is gekozen. Voor contact kunt u onder andere mailen naar info@dekikkerheuvel.nl. Vanaf 1 september 2023 verhuist de opvang van Daalmeer naar Bergermeerkwartier. Als u op zoek bent naar een leuke, spontane en betrouwbare gastouder, bent u bij De Kikkerheuvel aan het juiste adres.

Meer informatie over De Kikkerheuvel in Alkmaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alkmaar? Bij De Kikkerheuvel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Kikkerheuvel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Kikkerheuvel is een Kinderopvang gelegen aan Helena Kuipers-Rietbergstraat 22 in Alkmaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Alkmaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Kikkerheuvel in Alkmaar

Wil je weten wat De Kikkerheuvel te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Kikkerheuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kikkerheuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kikkerheuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Kikkerheuvel

Bezoekers bekeken ook