Kinderdagverblijf Egelantier

Kinderdagverblijf Egelantier is een Kinderopvang gelegen aan Egelantierstraat 194 in Hilversum.

Kinderdagverblijf Egelantier bevindt zich in het woondienstencentrum aan de Egelantierstraat en heeft vijf groepen: 3 baby/dreumesgroepen en 2 peutergroepen. Het kinderdagverblijf heeft een uitdagende tuin waar alle groepen aan grenzen. Het bijzondere aan kinderdagverblijf Egelantier wordt niet genoemd in de tekst. Het is gevestigd op Egelantierstraat 194A in Hilversum en het telefoonnummer is 035 751 68 10. De manager van het kinderdagverblijf is Sandra Alandt. Het kinderdagverblijf is geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur. Het registratienummer is 128773947. Voor informatie over sluitingsdagen kan er op de aangegeven link geklikt worden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Egelantier in Hilversum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hilversum? Bij Kinderdagverblijf Egelantier kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Egelantier geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Egelantier is een Kinderopvang gelegen aan Egelantierstraat 194 in Hilversum. Ideaal dus als je in de omgeving van Hilversum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Egelantier in Hilversum

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Egelantier te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Egelantier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Egelantier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Egelantier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Egelantier

Bezoekers bekeken ook