Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Hertenlaan West 38A in Den Dolder.

Kinderdagverblijf Bosrijk is gevestigd aan de rand van Den Dolder en is gemakkelijk bereikbaar vanaf verschillende plaatsen in de omgeving. Het kinderdagverblijf is gelegen aan een doodlopende weg en heeft een bosrijke tuin waar regelmatig eekhoorns te zien zijn. Er zijn speciale ruimtes voor baby's en peuters en er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de kinderen. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode en organiseert dagelijks speciale activiteiten voor de oudste kinderen. Daarnaast is er de mogelijkheid om je kind te laten knippen tijdens de dagopvang. Voor meer informatie kan men terecht op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) in Den Dolder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Dolder? Bij Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Hertenlaan West 38A in Den Dolder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Dolder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) in Den Dolder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bosrijk (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook