IKC Don Bosco

IKC Don Bosco is een Kinderopvang gelegen aan Deken Tomaslaan 35 in s-Heerenhoek.

Bij IKC Don Bosco in 's-Heerenhoek kunnen kinderen veel zien, ontdekken en doen. Ze gaan regelmatig op avontuur in de tuin en spelen in uitdagende hoeken. Ook voeren ze activiteiten uit vanuit het VVE-programma en gaan ze op dinsdagochtend naar de kleuterklas om zich voor te bereiden op de basisschool. Na schooltijd kunnen kinderen hun talent ontdekken door leuke en leerzame activiteiten te doen. Ze kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en thema's bedenken om mee aan de slag te gaan. De vestiging werkt nauw samen met de Don Bosco school en is handig voor ouders met kinderen op beide locaties. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen en in te schrijven, maar de beschikbaarheid is beperkt. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden.

Meer informatie over IKC Don Bosco in s-Heerenhoek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Heerenhoek? Bij IKC Don Bosco kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij IKC Don Bosco geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

IKC Don Bosco is een Kinderopvang gelegen aan Deken Tomaslaan 35 in s-Heerenhoek. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Heerenhoek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

IKC Don Bosco in s-Heerenhoek

Wil je weten wat IKC Don Bosco te bieden heeft? Bekijk dan de website van IKC Don Bosco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKC Don Bosco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKC Don Bosco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. IKC Don Bosco

Bezoekers bekeken ook