Kibeo Op Dreef

Kibeo Op Dreef is een Kinderopvang gelegen aan Molenstraat 46 in Bruinisse.

Bij Kibeo Op Dreef in Bruinisse is er altijd genoeg te zien, ontdekken en doen voor kinderen. Ze kunnen buiten avonturen beleven in de tuin en binnen spelen in uitdagende hoeken. Voor schooltijd is er voorschoolse opvang en na schooltijd krijgen kinderen de ruimte om hun talenten te ontdekken. Ze gaan samen met vriendjes op avontuur en bedenken thema's om mee aan de slag te gaan. Kibeo Op Dreef werkt nauw samen met CBS Op Dreef, wat handig is voor ouders met kinderen op de basisschool. Ook nodigt Kibeo ouders uit om een kijkje te nemen en zich in te schrijven, omdat deze vestiging erg populair is. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten.

Meer informatie over Kibeo Op Dreef in Bruinisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bruinisse? Bij Kibeo Op Dreef kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Op Dreef geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Op Dreef is een Kinderopvang gelegen aan Molenstraat 46 in Bruinisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Bruinisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Op Dreef in Bruinisse

Wil je weten wat Kibeo Op Dreef te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Op Dreef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Op Dreef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Op Dreef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Op Dreef

Bezoekers bekeken ook