KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits

KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits is een Kinderopvang gelegen aan Juliana van Stolberglaan 27A in Aerdenhout.

Dit kinderdagverblijf biedt voornamelijk verticale opvang, waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen in groepen zitten. Ze kunnen aansluiten bij kinderen in dezelfde ontwikkelingsfase of met dezelfde interesses. Op alle peuteropvanglocaties wordt voorschoolse educatie aangeboden en de peuteropvang bevindt zich altijd in of naast een basisschool. Het kinderdagverblijf werkt samen met ouders, scholen en andere zorgprofessionals. Elk kind krijgt begeleiding op maat en de resultaten op de basisschool vormen de basis voor de schoolcarrière van het kind. Het kinderdagverblijf biedt ontdekworkshops aan voor kinderen en sportlessen en cursussen voor medewerkers. Daarnaast wordt er samengewerkt met de Vondelschool en peuteropvang Wimperoen. Het kinderdagverblijf heeft een enthousiast team en hecht veel waarde aan het welzijn van zowel de kinderen als de ouders. Er zijn vaste pedagogisch medewerkers en elk kind heeft een eigen mentor. Kinderen kunnen makkelijk doorstromen naar de peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf biedt opvang voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

Meer informatie over KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits in Aerdenhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Aerdenhout? Bij KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits is een Kinderopvang gelegen aan Juliana van Stolberglaan 27A in Aerdenhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Aerdenhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits in Aerdenhout

Wil je weten wat KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Juliana van Stolberglaan Les Petits

Bezoekers bekeken ook