Kindercentrum Babbels B.V.

Kindercentrum Babbels B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Lutulistraat 146 in Hoofddorp.

Kindercentrum Babbels is een kinderopvang in Hoofddorp die zich richt op het bieden van een veilige en pure basis voor kinderen. Ze maken bewuste keuzes in hun voedingsbeleid en bieden zoveel mogelijk biologische producten aan zonder toegevoegde suikers of zout. Het centrum streeft naar een veilig klimaat waar kinderen zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn, waardoor ze zich beter kunnen ontwikkelen. Er wordt veel waarde gehecht aan oprechte aandacht en communicatie met de kinderen. Kindercentrum Babbels is een antroposofische kinderopvang waar de individuele ontwikkeling van het kind centraal staat. Ze zijn ook betrokken bij verschillende projecten, zoals sponsor van het Beterboek en huiswerkbegeleiding/bijles. Het centrum heeft in 2023 de klantentevredenheid award ontvangen met een score van 8.4. Ze hebben meerdere locaties en bieden informatie over hun pedagogisch beleidsplan, tarieven, inschrijvingen, vacatures en contactmogelijkheden.

Meer informatie over Kindercentrum Babbels B.V. in Hoofddorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoofddorp? Bij Kindercentrum Babbels B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Babbels B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Babbels B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Lutulistraat 146 in Hoofddorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoofddorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Babbels B.V. in Hoofddorp

Wil je weten wat Kindercentrum Babbels B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Babbels B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Babbels B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Babbels B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Babbels B.V.

Bezoekers bekeken ook