Kibeo Vroonlandseweg

Kibeo Vroonlandseweg is een Kinderopvang gelegen aan Vroonlandseweg 53a in Kapelle.

Kibeo Vroonlandseweg Kapelle (Sport-BSO) is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Er zijn binnen leuke speelhoeken en mogelijkheden om te knutselen, wat goed is voor de fijne motoriek. Er is ook een tuin waar kinderen buiten kunnen spelen met vriendjes. Er worden rondleidingen aangeboden om kennis te maken met de locatie. Het is belangrijk om op tijd in te schrijven omdat deze vestiging erg gewild is. De startdatum en de dagen waarop opvang nodig is, bepalen wanneer een kind terecht kan op deze vestiging. Soms komt een kind op de aanmeldlijst en dan wordt er gezocht naar de beste oplossing. De openingstijden kunnen op sommige dagen aangepast zijn, dus het is belangrijk om het reglement te raadplegen.

Meer informatie over Kibeo Vroonlandseweg in Kapelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kapelle? Bij Kibeo Vroonlandseweg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Vroonlandseweg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Vroonlandseweg is een Kinderopvang gelegen aan Vroonlandseweg 53a in Kapelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Kapelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Vroonlandseweg in Kapelle

Wil je weten wat Kibeo Vroonlandseweg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Vroonlandseweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Vroonlandseweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Vroonlandseweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Vroonlandseweg

Bezoekers bekeken ook