Kibeo Hondsgalgweg

Kibeo Hondsgalgweg is een Kinderopvang gelegen aan Hondsgalgweg 5 in Dirksland.

Kibeo Hondsgalgweg in Dirksland is een kinderopvang waar je peuter en schoolkind veel kunnen ontdekken en leren. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen spelen in uitdagende hoeken. Er wordt samengewerkt met basisschool De Inktvis en er is een groot speelplein dat gedeeld wordt. Ook is er voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang voor schoolkinderen. Je bent altijd welkom om een rondleiding te krijgen en te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om mee te genieten van de activiteiten.

Meer informatie over Kibeo Hondsgalgweg in Dirksland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dirksland? Bij Kibeo Hondsgalgweg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Hondsgalgweg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Hondsgalgweg is een Kinderopvang gelegen aan Hondsgalgweg 5 in Dirksland. Ideaal dus als je in de omgeving van Dirksland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Hondsgalgweg in Dirksland

Wil je weten wat Kibeo Hondsgalgweg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Hondsgalgweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Hondsgalgweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Hondsgalgweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Hondsgalgweg

Bezoekers bekeken ook