KDV De Paddestoel

KDV De Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Ranonkelweg 3 in Berkel en Rodenrijs.

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang de Paddestoel is een populaire keuze voor ouders in Berkel en Rodenrijs en omgeving. Ze bieden verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, kinderboerderij en moestuin, waar kinderen kunnen leren zwemmen, de natuur kunnen ontdekken en leren waar ons eten vandaan komt. De Paddestoel biedt ook vervoer naar sportverenigingen en organiseert diverse activiteiten. Ze zorgen voor gezonde voeding en houden rekening met speciale dieetwensen. De opvang is kleinschalig en persoonlijk, met hooggekwalificeerd personeel dat zorgt voor de ontwikkeling en zorg van de kinderen. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding en de openingstijden zijn flexibel.

Meer informatie over KDV De Paddestoel in Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Bij KDV De Paddestoel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV De Paddestoel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV De Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Ranonkelweg 3 in Berkel en Rodenrijs. Ideaal dus als je in de omgeving van Berkel en Rodenrijs je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV De Paddestoel in Berkel en Rodenrijs

Wil je weten wat KDV De Paddestoel te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV De Paddestoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV De Paddestoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV De Paddestoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV De Paddestoel

Bezoekers bekeken ook