KDV & BSO Banjer

KDV & BSO Banjer is een Kleuterschool gelegen aan Ekelshoek 21 in Blaricum.

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Banjer is een particuliere opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf biedt plaats aan maximaal 56 kinderen en de buitenschoolse opvang aan maximaal 84 kinderen. Het kinderdagverblijf is verdeeld in vier groepen en de buitenschoolse opvang in groepen op basis van leeftijd. Het pand is gelegen aan de rand van het oude dorp in Blaricum, met de hei en het bos in de buurt. Er is een grote buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen. Er wordt gewerkt met ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers om een veilige omgeving te garanderen en er is aandacht voor het individuele kind. Er worden ook activiteiten aangeboden, zoals kinderyoga, theater en muziekles.

Meer informatie over KDV & BSO Banjer in Blaricum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Blaricum? Bij KDV & BSO Banjer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV & BSO Banjer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV & BSO Banjer is een Kinderopvang gelegen aan Ekelshoek 21 in Blaricum. Ideaal dus als je in de omgeving van Blaricum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV & BSO Banjer in Blaricum

Wil je weten wat KDV & BSO Banjer te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV & BSO Banjer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV & BSO Banjer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV & BSO Banjer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV & BSO Banjer

Bezoekers bekeken ook