Henhaan

Henhaan is een Kleuterschool gelegen aan Kerkhofstraat 18 in Maren-Kessel.

Kinderopvang Henhaan is een organisatie met vestigingen in Lith en Maren-Kessel. Ze bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Op de website van Kinderopvang Henhaan is informatie te vinden over de locaties en het scholingsaanbod. Contact kan worden opgenomen via e-mail of telefoon en er wordt binnen 5 werkdagen gereageerd. Het KvK-nummer van de organisatie is 50088734 en de LRKP-nummers voor de dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang verschillen per locatie.

Meer informatie over Henhaan in Maren-Kessel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maren-Kessel? Bij Henhaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Henhaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Henhaan is een Kinderopvang gelegen aan Kerkhofstraat 18 in Maren-Kessel. Ideaal dus als je in de omgeving van Maren-Kessel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Henhaan in Maren-Kessel

Wil je weten wat Henhaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Henhaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henhaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henhaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Henhaan

Bezoekers bekeken ook