Peutergroep De Stroming (KOW)

Peutergroep De Stroming (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Keetenstraat 4 in Middelburg.

De peutergroep De Stroming is gelegen in de Middelburgse Stromenwijk en is onderdeel van een samenwerkingsschool. De groep bevindt zich in de buurt van een consultatiebureau en een logopedist. Het kinderdagverblijf Bommes en de buitenschoolse opvang Kinderkeet liggen op loopafstand. De Stroming biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor peuters uit verschillende culturen. De groep bereidt de peuters voor op de overgang naar groep 1 door samen te werken met de school en thema's aan te passen. Er wordt dagelijks voorgelezen en het digibord wordt gebruikt voor educatieve activiteiten. Buiten spelen de peuters op het grote schoolplein en bedenken ze zelf leuke uitstapjes, zoals pannenkoeken bakken. Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen voor een betere indruk. Praktische informatie zoals contactgegevens en openingstijden, parkeermogelijkheden, GGD-rapportage en het pedagogisch werkplan zijn beschikbaar.

Meer informatie over Peutergroep De Stroming (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Peutergroep De Stroming (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep De Stroming (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep De Stroming (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Keetenstraat 4 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep De Stroming (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Peutergroep De Stroming (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep De Stroming (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep De Stroming (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep De Stroming (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep De Stroming (KOW)

Bezoekers bekeken ook