Partou Het Kasteeltje

Partou Het Kasteeltje is een Kinderdagopvang gelegen aan Waagmeesterlaan 22 in IJsselstein.

Dit tekstfragment gaat over het kinderdagverblijf 't Kasteeltje in IJsselstein. Het kinderdagverblijf biedt buitenspeelmogelijkheden en verschillende activiteiten aan, zoals peuteryoga, dansen en muziek op schoot. Het kinderdagverblijf heeft 6 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken om te zien hoe het kinderdagverblijf is beoordeeld. Daarnaast is er een pedagogisch beleid waarin wordt beschreven hoe er rekening wordt gehouden met het ritme van het kind en welke activiteiten er worden aangeboden. De kosten voor kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van een rekentool. Het kinderdagverblijf valt onder Smallsteps B.V. en ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Meer informatie over Partou Het Kasteeltje in IJsselstein

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJsselstein? Bij Partou Het Kasteeltje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Het Kasteeltje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Het Kasteeltje is een Kinderopvang gelegen aan Waagmeesterlaan 22 in IJsselstein. Ideaal dus als je in de omgeving van IJsselstein je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Het Kasteeltje in IJsselstein

Wil je weten wat Partou Het Kasteeltje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Het Kasteeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Het Kasteeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Het Kasteeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Het Kasteeltje

Bezoekers bekeken ook