Kober peuteropvang het Talent

Kober peuteropvang het Talent is een Kinderopvang gelegen aan Luciadonk 65 in Roosendaal.

Peuteropvang Het Talent is een plek waar kinderen spelenderwijs de taal ontwikkelen. Er wordt aandacht besteed aan alle zintuigen en er is vooral veel focus op taal. De groep werkt samen met basisschool Het Talent om de woordenschat van de kinderen te vergroten en thema's op elkaar af te stemmen. Naast gestructureerde activiteiten is er ook ruimte voor vrij spel, zowel binnen als buiten. De locatie heeft een grote buitenruimte en maakt gebruik van de speelzaal van de school. Geïnteresseerden zijn altijd welkom voor een rondleiding. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober peuteropvang het Talent in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kober peuteropvang het Talent kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober peuteropvang het Talent geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober peuteropvang het Talent is een Kinderopvang gelegen aan Luciadonk 65 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober peuteropvang het Talent in Roosendaal

Wil je weten wat Kober peuteropvang het Talent te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober peuteropvang het Talent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober peuteropvang het Talent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober peuteropvang het Talent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober peuteropvang het Talent

Bezoekers bekeken ook