Kinderopvang Het Kinderpaleis

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een Kinderopvang gelegen aan Langeweg 54 in Middelharnis.

Het Kinderpaleis is een kinderopvangcentrum dat een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen en ouders de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan het arbeidsproces of een opleiding te volgen. Ze bieden dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang aan. Informatie over de uurtarieven is te vinden in een informatieboekje.

Meer informatie over Kinderopvang Het Kinderpaleis in Middelharnis

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelharnis? Bij Kinderopvang Het Kinderpaleis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Het Kinderpaleis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een Kinderopvang gelegen aan Langeweg 54 in Middelharnis. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelharnis je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Het Kinderpaleis in Middelharnis

Wil je weten wat Kinderopvang Het Kinderpaleis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Het Kinderpaleis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Het Kinderpaleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Het Kinderpaleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Het Kinderpaleis

Bezoekers bekeken ook