Kinderopvang De Vrolijke Vis

Kinderopvang De Vrolijke Vis is een Kinderopvang gelegen aan Visserijplein 30 in Tilburg.

Kinderopvang Tilburg De Vrolijke Vis is een gezonde aanbieder van kinderopvang. Ze serveren bijna elke dag een gezonde biologische lunch en vermijden voedsel uit blikjes, potjes en pakjes. Daarnaast werken ze met het erkende VVE-programma Uk en Puk, dat de ontwikkeling van het kind stimuleert op verschillende gebieden, zoals sociaal-emotioneel en taalvaardigheid. Kinderen kunnen ook genieten van de natuur in de prachtige ontdektuin en moestuin. Het kinderopvangcentrum streeft ernaar om minstens 60 minuten per dag actief te bewegen met de kinderen en biedt dagelijks een bewegingsactiviteit aan. De medewerkers worden als erg lief ervaren en er is een goede overdracht. Kinderopvang De Vrolijke Vis nodigt ouders uit om meer informatie te bekijken en contact op te nemen voor vragen.

Meer informatie over Kinderopvang De Vrolijke Vis in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderopvang De Vrolijke Vis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Vrolijke Vis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Vrolijke Vis is een Kinderopvang gelegen aan Visserijplein 30 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Vrolijke Vis in Tilburg

Wil je weten wat Kinderopvang De Vrolijke Vis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Vrolijke Vis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Vrolijke Vis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Vrolijke Vis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Vrolijke Vis

Bezoekers bekeken ook