Kinderopvang De Kresj B.V.

Kinderopvang De Kresj B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Karel de Grotestraat 1a in Wijk bij Duurstede.

Bij De Kresj bieden ze gezellige en professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Wijk bij Duurstede. Ze hebben oog voor elk kind en zorgen voor een veilige en warme omgeving waarin kinderen zich geborgen kunnen voelen. Hoewel er momenteel geen rondleidingen worden gegeven vanwege de wachttijden, kun je wel een virtuele rondleiding bekijken om een beeld te krijgen van De Kresj. Ze bieden opvang voor baby's, peuters en buitenschoolse opvang en hebben al meer dan 23 jaar ervaring. Ze zijn ervan overtuigd dat je kind een plezierige tijd zal hebben bij De Kresj.

Meer informatie over Kinderopvang De Kresj B.V. in Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wijk bij Duurstede? Bij Kinderopvang De Kresj B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Kresj B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Kresj B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Karel de Grotestraat 1a in Wijk bij Duurstede. Ideaal dus als je in de omgeving van Wijk bij Duurstede je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Kresj B.V. in Wijk bij Duurstede

Wil je weten wat Kinderopvang De Kresj B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Kresj B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Kresj B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Kresj B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Kresj B.V.

Bezoekers bekeken ook