Kinderopvang Bassie

Kinderopvang Bassie is een Kinderopvang gelegen aan Schaluinen 5 in Baarle-Nassau.

Welkom bij Kinderopvang Bassie! Mijn naam is Marlies van Loon en ik ben een gastouder in het landelijke buitengebied Schaluinen in Baarle-Nassau. Kinderopvang Bassie biedt gastouderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kiezen voor gastouderopvang heeft veel voordelen, zoals dat uw kind niet hoeft te wennen aan verschillende gezichten en veel individuele aandacht krijgt. Ik houd ook rekening met het eigen ritme van het kind. Ik ben aangesloten bij Kinderopvang Thuis en Solo Bambini.

Meer informatie over Kinderopvang Bassie in Baarle-Nassau

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Baarle-Nassau? Bij Kinderopvang Bassie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Bassie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Bassie is een Kinderopvang gelegen aan Schaluinen 5 in Baarle-Nassau. Ideaal dus als je in de omgeving van Baarle-Nassau je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Bassie in Baarle-Nassau

Wil je weten wat Kinderopvang Bassie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Bassie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Bassie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Bassie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Bassie

Bezoekers bekeken ook