Kinderdagverblijf Zeester (KOW)

Kinderdagverblijf Zeester (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Julianalaan 13 in Vlissingen.

Zeester is een gezellig kinderdagverblijf gelegen in Vlissingen, tegenover het Adrz. Het kinderdagverblijf is makkelijk bereikbaar en zowel de boulevard als het centrum liggen op loopafstand. Bij Zeester is er elke dag wel iets te ontdekken en worden er regelmatig uitjes georganiseerd. In de lokalen kunnen kinderen kruipen, rollen en spelen in de grondbox. Ook is er een interactieve beweegvloer waarop ze kunnen bewegen. Buiten kunnen ze spelen in de groene ontdektuin, waar ze door tunnels kunnen kruipen en op de heuvel kunnen klimmen. Er is ook een pluktuin waar verse tomaten kunnen worden gesnoept. Zeester heeft ook een bolderkar waarmee uitstapjes naar bijvoorbeeld de bakker of het strand gemaakt kunnen worden. Het kinderdagverblijf heeft contactgegevens en openingstijden, is actief op social media, heeft parkeergelegenheid en beschikt over een GGD-rapportage en een pedagogisch werkplan.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Zeester (KOW) in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Kinderdagverblijf Zeester (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Zeester (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Zeester (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Julianalaan 13 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Zeester (KOW) in Vlissingen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Zeester (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Zeester (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Zeester (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Zeester (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Zeester (KOW)

Bezoekers bekeken ook