Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW)

Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Flamingoweg 51a in Vlissingen.

Bij kinderdagverblijf Zandkasteel in Vlissingen kunnen kinderen lekker hun eigen ding doen. Er is een veilige babyhoek en vrolijke lokalen met raamschilderingen die passen bij het thema. Tijdens de Nationale Voorleesdagen mogen ze zelfs in pyjama ontbijten. Buiten kunnen ze avonturen beleven op het speelplein en met de bolderkar naar het park gaan. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen of een rondleiding aanvragen. De praktische informatie, zoals contactgegevens, openingstijden, social media, parkeermogelijkheden, GGD-rapportage en pedagogisch werkplan, zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Flamingoweg 51a in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) in Vlissingen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Zandkasteel (KOW)

Bezoekers bekeken ook