Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Proostdijstraat 39 in Mijdrecht.

Kinderdagverblijf De Windroos bevindt zich in Daltonbasisschool De Windroos, naast Hockey Vereniging Mijdrecht. Het kinderdagverblijf biedt kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar in één verticale groep. Ze hebben een eigen groepsruimte met een grondbox, wiegje en slaapkamers, evenals een buitenruimte. De dag is gestructureerd met activiteiten die zijn afgestemd op een thema uit de methode Uk & Puk, evenals op de thema's van de school. Het kinderdagverblijf werkt volgens Dalton principes en er is ook een oudercommissie. Het adres is Proostdijstraat 39, 3641 AT Mijdrecht.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) in Mijdrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Mijdrecht? Bij Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Proostdijstraat 39 in Mijdrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Mijdrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) in Mijdrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Windroos (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook