Kinderdagverblijf Trudo

Kinderdagverblijf Trudo is een Kinderopvang gelegen aan Sint Trudostraat 2 in Helmond.

Bij kinderdagverblijf Trudo in Helmond Stiphout wordt kleinschalige kinderopvang aangeboden met een knus karakter. Er is een babygroep waar de allerkleinsten rust en veiligheid vinden, en een peutergroep waar meer uitdaging wordt geboden als voorbereiding op het basisonderwijs. Het buitenterrein is omheind en volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen' aangelegd. Trudo biedt opvang op maat, waarbij de dagindeling aangepast wordt aan de leeftijd en behoeften van de kinderen. Er wordt gewerkt met Spring Actief of een VVE-methode. Geïnteresseerden zijn welkom om een rondleiding te krijgen en persoonlijk kennis te maken. Voor vragen kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Het kinderdagverblijf is gevestigd op St. Trudostraat 2 in Helmond. De openingstijden zijn van 7.30 uur tot 13.00 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur, maar bij voldoende interesse kan er ook opvang vanaf 7.00 uur worden aangeboden. Het LRK-nummer en de inspectierapporten van de GGD zijn te vinden in het Landelijk Register Kinderopvang.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Trudo in Helmond

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Helmond? Bij Kinderdagverblijf Trudo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Trudo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Trudo is een Kinderopvang gelegen aan Sint Trudostraat 2 in Helmond. Ideaal dus als je in de omgeving van Helmond je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Trudo in Helmond

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Trudo te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Trudo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Trudo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Trudo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Trudo

Bezoekers bekeken ook