Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra

Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Elzendreef 6 in Voorburg.

DAK kindercentra biedt verschillende soorten kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een van de locaties is kinderdagverblijf Eva DAK in Voorburg Essesteijn. Deze locatie heeft sfeervolle en lichte ruimtes met veel ramen en leuke doorkijkjes, omringd door veel groen. Er zijn ontdekhoekjes, speelgoed, knutselmaterialen en muziekinstrumenten aanwezig. De buitenruimte biedt mogelijkheden om te fietsen, ravotten en zandtaartjes te bakken. Er is ook een afgeschermd deel voor de allerkleinsten. Kinderopvang Eva DAK werkt samen met basisschool Essesteijn. Er worden muziek-, theater- en dansworkshops aangeboden. Verder zijn er verschillende andere locaties in de buurt. DAK kindercentra biedt ondersteuning bij het berekenen van de kosten en ouders kunnen gebruik maken van kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra in Voorburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorburg? Bij Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Elzendreef 6 in Voorburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra in Voorburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK - Kinderopvang DAK kindercentra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Eva DAK – Kinderopvang DAK kindercentra

Bezoekers bekeken ook