Kinderdagverblijf Mamalief B.V.

Kinderdagverblijf Mamalief B.V. is een Kinderdagopvang gelegen aan Willem Dreeslaan 15 in Zoetermeer.

Kinderdagverblijf Mamalief biedt persoonlijke begeleiding en beschouwt zichzelf als medeopvoeders, waardoor kinderen zich thuis kunnen voelen. Er wordt gestreefd naar een balans tussen geborgenheid en veiligheid en uitdaging. Kinderen van 0-2 jaar worden in een aparte babygroep opgevangen, terwijl kinderen van 2-4 jaar naar de peutergroepen gaan. Ouders zijn positief over het kinderdagverblijf en waarderen de liefdevolle en zorgzame houding van de medewerkers. Mamalief staat voor kleinschaligheid, huiselijkheid, geborgenheid, betrokkenheid, veiligheid en gezelligheid. Voor een rondleiding of meer informatie kan er contact opgenomen worden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Mamalief B.V. in Zoetermeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zoetermeer? Bij Kinderdagverblijf Mamalief B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Mamalief B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Mamalief B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Willem Dreeslaan 15 in Zoetermeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Zoetermeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Mamalief B.V. in Zoetermeer

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Mamalief B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Mamalief B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Mamalief B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Mamalief B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Mamalief B.V.

Bezoekers bekeken ook