Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW)

Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Nederstraat 39 in Middelburg.

Bij kinderdagverblijf Kinderbolwerk in Middelburg kunnen kinderen heerlijk spelen in de groene omgeving aan het Bolwerk. De ruimtes zijn groot en sfeervol, en er zijn verschillende speelhoeken waar de kinderen zich kunnen vermaken. Er wordt regelmatig voorgelezen in de kring en er is ook een verhoging waar de kinderen kunnen spelen en prentenboeken kunnen bekijken. Voor de baby's is er een grote grondbox met kussens en speelmat en voor de peuters is er een speelkeuken. In de grote natuurtuin kunnen de kinderen avonturen beleven, zoals zich verstoppen, rennen door de wilgentunnel en zandkoekjes bakken in de buitenkeuken. Er is ook een speciale buitenbox voor de baby's met kunstgras. In de zomer wordt er gepicknickt en wordt er gedanst en gezongen op muziek. Als je een goed beeld van het kinderdagverblijf wilt krijgen, kun je een rondleiding aanvragen. De praktische informatie zoals contactgegevens, openingstijden en social media kan je vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Nederstraat 39 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kinderbolwerk (KOW)

Bezoekers bekeken ook