Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen

Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen is een Kinderopvang gelegen aan Landscheiding 6 in Schelluinen.

Het Hazendonkje biedt professionele groene kinderopvang in de Alblasserwaard. De dagverblijven bieden niet alleen kinderopvang, maar ook de mogelijkheid voor kinderen om de uitdagende buitenruimte te ontdekken en te genieten van de natuur. De locaties hebben ruime binnen- en buitenverblijven met speeltuinen, zandbakken, moestuinen en kinderboerderijen. Aanmelden voor de kinderopvang wordt aangeraden, omdat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn. Het Hazendonkje voldoet aan alle wettelijke eisen voor kinderopvang en heeft een ISO-certificering. Ouders beoordelen het Hazendonkje met een 9. Er zijn twee vestigingen: de Hazendonkhoeve in Molenaarsgraaf en het Hazendonkje in Schelluinen. De tarieven voor kinderopvang bij het Hazendonkje zijn lager dan verwacht en via Belastingdienst Toeslagen kunnen ouders een deel van de kosten terugkrijgen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen in Schelluinen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schelluinen? Bij Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen is een Kinderopvang gelegen aan Landscheiding 6 in Schelluinen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schelluinen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen in Schelluinen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf het Hazendonkje Schelluinen

Bezoekers bekeken ook