Kinderdagverblijf Duinpaleis

Kinderdagverblijf Duinpaleis is een Kinderopvang gelegen aan Duinweg 21 in Soest.

Kdv Duinpaleis is een kinderdagverblijf gelegen in Soest-Zuid, dicht bij bossen en duinen. Het biedt aparte vleugels voor peuters en baby's, met elk een ruime speelhal en uitzicht op de tuin. Het kinderdagverblijf heeft ook een grote groene tuin waar kinderen kunnen spelen. De manager van Duinpaleis is Nienke Aerts en de openingstijden zijn van 07.30 uur tot 18.30 uur. Het registratienummer van het kinderdagverblijf is 670887894.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Duinpaleis in Soest

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Soest? Bij Kinderdagverblijf Duinpaleis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Duinpaleis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Duinpaleis is een Kinderopvang gelegen aan Duinweg 21 in Soest. Ideaal dus als je in de omgeving van Soest je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Duinpaleis in Soest

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Duinpaleis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Duinpaleis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Duinpaleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Duinpaleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Duinpaleis

Bezoekers bekeken ook