Kinderdagverblijf De Teddybeer

Kinderdagverblijf De Teddybeer is een Kinderopvang gelegen aan Wederikstraat 2a in Krommenie.

De Teddybeer is een kleinschalig kinderdagverblijf in Krommenie dat al meer dan 25 jaar vertrouwde en flexibele kinderopvang biedt voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een rustige en groene omgeving waar buitenspelen op het grote speelplein centraal staat. Het team bestaat uit vaste gediplomeerde medewerkers en elke dag is een feest voor de kinderen. Daarnaast biedt De Teddybeer flexibele contracten voor ouders met wisselende werktijden en schoolcontracten voor ouders die werkzaam zijn in het onderwijs. Het is mogelijk om langs te komen om de fijne sfeer te ervaren en om te controleren of er plek is op de gewenste dag(en).

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Teddybeer in Krommenie

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Krommenie? Bij Kinderdagverblijf De Teddybeer kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Teddybeer geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Teddybeer is een Kinderopvang gelegen aan Wederikstraat 2a in Krommenie. Ideaal dus als je in de omgeving van Krommenie je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Teddybeer in Krommenie

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Teddybeer te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Teddybeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Teddybeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Teddybeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Teddybeer

Bezoekers bekeken ook