Kinderdagverblijf Boris B.V.

Kinderdagverblijf Boris B.V. is een Kinderdagopvang gelegen aan Geert Scholtenslaan 9c in Wognum.

Kinderdagverblijf Boris is een gezellig en kleinschalig kinderdagverblijf in Wognum. Ze bieden kinderen een veilige en prettige plek waar ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Daarnaast bieden ze pedagogisch verantwoorde kinderopvang aan ouders en verzorgers, met gegarandeerde kwaliteit en continuïteit. Het kinderdagverblijf heeft prachtige groepsruimtes en een grote buitenspeelplaats. Ook bieden ze voor- en naschoolse opvang aan voor basisschoolkinderen. Boris staat het kind centraal en volgt de regels en patronen van thuis. Ze houden ouders op de hoogte via WhatsApp, foto's/filmpjes en dagverslagen. Daarnaast bieden ze creatieve activiteiten en leerzame thema's aan. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende rondleiding aanvragen via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Boris B.V. in Wognum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wognum? Bij Kinderdagverblijf Boris B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Boris B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Boris B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Geert Scholtenslaan 9c in Wognum. Ideaal dus als je in de omgeving van Wognum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Boris B.V. in Wognum

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Boris B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Boris B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Boris B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Boris B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Boris B.V.

Bezoekers bekeken ook