Kinderdagopvang Eigen Wijs

Kinderdagopvang Eigen Wijs is een Kinderopvang gelegen aan Lage Weide 1b in Limmen.

Samen met Blosse zoekt men naar de twinkeling in de ontwikkeling van kinderen, van geboorte tot middelbare school. Ze begeleiden met liefde en aandacht om gelukkige en weerbare kinderen te creëren. Blosse heeft als doel om het beste te doen voor kinderen in een veranderende wereld. Er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwbouw van kindcentrum De Nieuwe Draai in Heerhugowaard. Daarnaast wordt er samengewerkt tussen Prachtwerk en De Hoge Ven in Warmenhuizen, waar volwassenen met een geestelijke beperking een bijdrage leveren aan het basisonderwijs. Ook is er een bestuurlijke samenwerking tussen IKC De Eigen Wijs in Wormer en Blosse.

Meer informatie over Kinderdagopvang Eigen Wijs in Limmen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Limmen? Bij Kinderdagopvang Eigen Wijs kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagopvang Eigen Wijs geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagopvang Eigen Wijs is een Kinderopvang gelegen aan Lage Weide 1b in Limmen. Ideaal dus als je in de omgeving van Limmen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagopvang Eigen Wijs in Limmen

Wil je weten wat Kinderdagopvang Eigen Wijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagopvang Eigen Wijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagopvang Eigen Wijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagopvang Eigen Wijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagopvang Eigen Wijs

Bezoekers bekeken ook