Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co)

Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Van Veenendaalstraat 1 in Oudewater.

Kinderdagverblijf Jip en Janneke is centraal gelegen aan de rand van het centrum in Oudewater en biedt verschillende groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is onderdeel van het kindcentrum, waar ook peuteropvang en buitenschoolse opvang aanwezig zijn. Het kind staat centraal en wordt gestimuleerd om zich op zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Er zijn verschillende speelhoeken en een beweegvloer waar kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken en vaardigheden kunnen opdoen. Buiten is er een grote tuin met natuurlijke materialen, waar kinderen kunnen fietsen, ontdekken en spelen. Het kinderdagverblijf werkt samen met Studio Max Dance en het Muziekhuis Oudewater om danslessen en muzieklessen aan te bieden. Het team van het kinderdagverblijf wordt als zeer zorgzaam en professioneel ervaren door ouders. Voor meer informatie en contactgegevens kan er een bezoek worden gebracht aan de locatie.

Meer informatie over Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) in Oudewater

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oudewater? Bij Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Van Veenendaalstraat 1 in Oudewater. Ideaal dus als je in de omgeving van Oudewater je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) in Oudewater

Wil je weten wat Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum Jip & Janneke (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook