Kids2b De Linde

Kids2b De Linde is een Kinderopvang gelegen aan Hunse 2 in Eenrum.

Kids2b De Linde is een kinderopvanglocatie die naast de basisschool en peuterspeelzaal gevestigd is. De opvang heeft gezellig ingerichte groepsruimtes en een fijne buitenruimte. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Bij de dagopvang wordt er gezorgd voor een veilige omgeving en wordt er extra aandacht besteed aan de ontwikkeling van het kind. Bij de buitenschoolse opvang is er ruimte voor ontspanning en kunnen kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Kids2b is al meer dan 25 jaar actief en biedt professionele opvang op 30 locaties in Noord-Groningen.

Meer informatie over Kids2b De Linde in Eenrum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eenrum? Bij Kids2b De Linde kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kids2b De Linde geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kids2b De Linde is een Kinderopvang gelegen aan Hunse 2 in Eenrum. Ideaal dus als je in de omgeving van Eenrum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kids2b De Linde in Eenrum

Wil je weten wat Kids2b De Linde te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kids2b De Linde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids2b De Linde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids2b De Linde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kids2b De Linde

Bezoekers bekeken ook